vv heino b1 als kampioen naar hoofdklasse

De voetballers van VV Heino B1 zijn afgelopen zaterdag kampioen geworden van de eerste klasse B. De 2-0 thuiszege tegen Vroomshoopse Boys was voldoende voor de titel en tevens voor promotie naar de hoofdklasse. Heino is met nog twee rondes te gaan niet meer te achterhalen door de grootste concurrenten Stevo en Lemelerveld.

De kampioenswedstrijd tegen Vroomshoopse Boys stond zaterdag bol van de spanning. Het bleef dan ook lang 0-0. Pas kort voor rust kwam Heino op voorsprong door een treffer van Joris Kok. In de tweede helft bleven de gasten uit Vroomshoop aandringen op de gelijkmaker, maar kort voor tijd maakte Danny de Kruijf de bevrijdende 2-0 en kon het feest beginnen. Na de huldiging op het veld ging het team de platte wagen op voor een rondrit door Heino. De titel werd tot in de late uurtjes gevierd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.