voorjaarsconcert van grootkoor overijssel

Het Grootkoor Overijssel, onder leiding van de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen, geeft op donderdag 23 april om 20.00 uur een Voorjaarsconcert in de katholieke kerk Schalkhaar.

Solistische medewerking zal worden verleend door de Afrikaanse zanger Skhumbuzo, een geweldige zanger uit Swaziland. Tevens zal het Grootkoor Overijssel worden begeleid Rob van Dijk op piano en orgel. Op het programma staan onder andere prachtige koorwerken en musicalfragmenten. Daarnaast zingt het koor samen met Skumbuzo een aantal musicalfragmenten en Negrospirituals en Afrikaanse liederen.

Het Grootkoor Overijssel is een projectkoor en al zo’n negen jaar actief in de provincie Overijssel. Momenteel zingen ruim 90 enthousiaste zangers en zangeressen mee in dit koor. Volgens de dirigent Nan van Groeningen bestaat er in Nederland een grote behoefte aan zingen in een dergelijk grootkoor. Momenteel zijn er maar liefst elf grootkoren actief in Nederland. Ieder koor telt zo’n 75 tot 250 koorleden.

Voor meer informatie en het reserveren van toegangskaarten kun je terecht op de website: staging2.grootkoor.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.