volop vertier bij open dag rondweg wesepe

De nieuwe rondweg om Wesepe staat zaterdag 18 april volop in de schijnwerpers. Op deze ‘open dag’ is te zien hoe de weg is aangelegd en is er volop aandacht voor het verbeteren van de bereikbaarheid en verkeersveiligheid op en rond provinciale wegen. Bezoekers van de open dag zijn welkom van 11.00 tot 16.00 uur op het ketenpark bij de Mengerweg in Wesepe. De toegang is gratis.

Tijdens de open dag krijgen bezoekers onder andere informatie over de geplande omleidingen en verkeersmaatregelen die nodig zijn om de rondweg op de bestaande Raalterweg aan te sluiten. Verder is er een show van materieel dat bij de aanleg van de weg is ingezet. En ook andere, bijzondere voertuigen zijn te aanschouwen, zoals een brandweerauto van de gemeente Olst-Wijhe, de ov-chipkaartbus van Connexxion, een rallyauto van Deltion en een aantal oldtimers. Tussen 11.00 en 14.00 uur is het mogelijk om per bus een rondrit te maken over de nieuwe rondweg. Aansluitend is er om 14.00 uur een skeelerclinic. Hiervoor kunnen belangstellenden zich aanmelden via staging2.rondwegwesepe.nl.

Bezoekers worden aangeraden om lopend, met de fiets of met de bus (Connexxion lijn 165) naar de open dag te komen. Het aantal parkeerplaatsen is beperkt. Op zaterdag 18 april geldt voor beide zijden van de Mengerweg een parkeerverbod. De open dag wordt georganiseerd door BAM in opdracht van de provincie Overijssel. Andere partners zijn de gemeente Olst-Wijhe en het waterschap Groot Salland. Kijk voor verdere informatie over de rondweg Wesepe en de open dag op staging2.rondwegwesepe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.