vijftien lintjes uitgereikt in gemeente raalte

Burgemeester Piet Zoon reikte woensdagochtend in het gemeentehuis de lintjes uit.

De vijftien gelukkigen werden allen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, te weten: Dhr. A. Wassing (Raalte), Mevr. H. Witteveen-Grefelman (Raalte), Mevr. E.M.J. de Groot-de Vroome (Raalte), Dhr. J.G. Tijs (Heeten), Dhr. B.F.M. Schoorlemmer (Heeten), Mevr. B.J. Reinders-Wenneger (Raalte), Mevr. A.W.M. Dijkman (Raalte), Dhr. G.C.A. Nij Bijvank (Mariënheem), Dhr. J.A.M. Kiekebosch (Raalte), Mevr. A.A. Tuten-Brinkhuis (Luttenberg), Dhr. M.P. Raats (Heeten), Dhr. H.F. Zennipman (Heeten), Mevr. A.T.M. Oosterlaar-Kemper (Heeten), Dhr. G.H. Kreileman (Raalte) en Dhr. D. Assink (Raalte).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.