Home / archiefcentraal / vijftien lintjes uitgereikt in gemeente raalte

vijftien lintjes uitgereikt in gemeente raalte

Burgemeester Piet Zoon reikte woensdagochtend in het gemeentehuis de lintjes uit.

De vijftien gelukkigen werden allen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, te weten: Dhr. A. Wassing (Raalte), Mevr. H. Witteveen-Grefelman (Raalte), Mevr. E.M.J. de Groot-de Vroome (Raalte), Dhr. J.G. Tijs (Heeten), Dhr. B.F.M. Schoorlemmer (Heeten), Mevr. B.J. Reinders-Wenneger (Raalte), Mevr. A.W.M. Dijkman (Raalte), Dhr. G.C.A. Nij Bijvank (Mariënheem), Dhr. J.A.M. Kiekebosch (Raalte), Mevr. A.A. Tuten-Brinkhuis (Luttenberg), Dhr. M.P. Raats (Heeten), Dhr. H.F. Zennipman (Heeten), Mevr. A.T.M. Oosterlaar-Kemper (Heeten), Dhr. G.H. Kreileman (Raalte) en Dhr. D. Assink (Raalte).

Lees ook

Aanmelding voor Overijsselse Vrijwilligersprijs geopend

RAALTE – Ook dit jaar wil het Vrijwilligerspunt Raalte vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.