Home / archiefcentraal / vaar mee met een luchtballon over salland

vaar mee met een luchtballon over salland

Vrienden-/voetbalclub ‘De Averboys’ uit Heino biedt ook de komende zomer weer de mogelijkheid om het mooie Sallandse land vanuit de mand van een luchtballon te bekijken. Bij gunstige weersomstandigheden houdt de club op vrijdag 19 juni (met als reservedatum vrijdag 14 augustus) weer het traditionele Ballonfestijn.

In de afgelopen jaren zijn al heel veel personen als passagier met een ballon meegevaren vanaf het terrein van De Averboys aan de Kleinjansweg in Heino. Steeds is het weer een verrassing in welke richting de luchtballonnen vertrekken. Afhankelijk van de wind zijn de ballonen in de loop der jaren in alle richtingen vertrokken, voor een prachtig avontuur. Voor velen was dit al eens een prachtige ervaring. Na een vaart van ongeveer een uur worden de passagiers weer teruggebracht naar het terrein aan de Kleinjansweg. Belangstellenden kunnen contact opnemen met G.B. Groot Beumer: 0572-391603 of 06-20590124.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.