uitbundig kampioensfeestje voor rohda 2

Het eerste team van Rohda Raalte moet de titel waarschijnlijk aan Juliana laten, maar het tweede van Rohda is wel kampioen. Zondagmiddag was een 0-1 overwinning op bezoek bij VDZ 2 genoeg voor de titel en promotie naar de reserve hoofdklasse. De naar Heino vertrekkende Kenny Hendriks schoot in de 75ste minuut het enige doelpunt tegen de touwen. Directe concurrent AWC wist te winnen van Concordia, maar het gat met Rohda is te groot om in de resterende twee wedstrijden te overbruggen.

Weer terug in Raalte werd de platte wagen van stal gehaald om een kampioensrit door het dorp te maken. Vanaf de parkeerplaats van de Karwei werd de tocht door Raalte gestart. De jongens lieten zich luid bejubelen toen zij langs het terras van Café de Gouverneur reden, om vervolgens haast te maken richting Tijenraan. Terwijl de wedstrijd tussen Rohda 1 en Rigtersbleek nog aan de gang was, kreeg de ploeg van trainer Martin Berends op eigen sportpark een warm onthaal.

In de Rohda-kantine werd het langverwachte feestje van Rohda 2 natuurlijk uitbundig gevierd. Voorzitter Harry Paauw had mooie woorden voor zijn tweede team en ook Henk Vleems, hoofd van de technische commissie, nam de microfoon ter hand. Na alle plechtigheden was het uiteraard pas echt feest. Daarbij werd, zoals gebruikelijk bij een voetbalteam, natuurlijk (te) veel bier gedronken. Eerst in de kantine, daarna in De Gouverneur en voor de echte feestgangers nog tot de late uurtjes in Bruins.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.