twee nieuwe logos voor virtueel museum

Het Virtueel Museum Raalte, dat per 1 januari 2010 het daglicht moet zien, zit nog altijd zonder officieel logo. Initiatiefnemers Ida van den Enk en Martie Leusink, beide lid van Fotoclub Salland, hebben daartoe een logowedstrijd uitgeschreven en daar wil Salland Centraal graag een handje aan bijdragen. Inmiddels zijn er weer twee nieuwe beeldmerken binnengekomen en toegevoegd aan ons overzicht.

Het VMR wordt in een proefversie tijdens Cult 2009 op 9 en 10 mei voor het eerst aan het publiek gepresenteerd. Dan kunnen bezoekers ook stemmen voor een logo voor dit museum, die voor de tijd allemaal al op Salland Centraal gepresenteerd worden. In de week voor Cult 2009 kan op onze website worden gestemd voor het mooiste logo. Het winnende logo wordt op 12 maart in onze weekkrant bekendgemaakt. Ook een logo insturen? Dat kan naar Martie Leusink op e-mailadres m.leusink@planet.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.