Home / archiefcentraal / twee biljartteams uit lemelerveld kampioen

twee biljartteams uit lemelerveld kampioen

Het Libre-team lukte dat vorige week door een 2-7 overwinning te boeken op Broekland. Daarmee zijn de biljarters onbereikbaar voor de concurrentie geworden en kunnen zij zich opmaken voor het districtkampioenschap tegen de andere C5-poulewinnaars. Indien ook dat goed afloopt kunnen ze een gooi doen naar de regiotitel en mogelijk ook de landstitel.

Het Driebanden B1-team werd kampioen in de Stedendriekhoek (Apeldoorn, Deventer, Zutphen). De laatste uitwedstrijd bij IJsseldijk in Boskamp werd met 2-5 winnend afgesloten. Ook dit team, bestaande uit Jos Verheijen, Arnold Struik, Hans Dekker en Arie Hoogeboom, mag via de nacompetitie proberen zich te plaatsen voor het landskampioenschap in Nieuwegein.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.