tractor grote attractie op de majellaschool

Ter afsluiting van het thema ‘verkeer’ zijn de kinderen uit de groepen 1 en 2 van de Gerardus Majellaschool in Broekland onlangs verrast door de komst van een echte landbouwtractor op het schoolplein. Boyd van Lohuizen had dit via zijn vader voor elkaar gekregen.

Het was een mooie gelegenheid om de kinderen kennis te laten maken met de gevaren van zwaar landbouwverkeer. Allereerst werd er in de klas wat verteld over landbouwverkeer in het algemeen en vervolgens mocht iedereen even plaatsnemen in de tractor. Dat was voor de meeste kinderen een unieke gebeurtenis en de reacties waren dan ook zeer enthousiast. Ook de juffrouw moest natuurlijk even achter het stuur plaatsnemen. De kinderen kregen allemaal een pet en een sleutelhanger en waren een hele ervaring rijker.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.