touwtrekken met autos op het elshoffeest

De organisatie van het jaarlijkse Elshoffeest heeft weer een ludieke en tevens originele activiteit bedacht. Voor zondagmiddag 14 juni staat er namelijk ‘Autouwtrek’ op het programma. Oftewel, touwtrekken met auto’s.

Bij ‘Autouwtrek’ strijden twee auto’s tegen elkaar. De auto’s, verbonden met een kabel/band, staan elk op een betonnen ondergrond van vijf bij tien meter. Wanneer het ‘touw’ gespannen staat en het startsignaal wordt gegeven, is het de bedoeling de tegenstander zo snel mogelijk van de plaat te trekken. Er wordt gereden in verschillende gewichtsklassen en er is een speciale klasse voor de zware jongens.

Deelnemers kunnen zich nu al opgeven via j.pol20@kpnplanet.nl (Jeroen Pol) of dikkieschuurman@hetnet.nl (Han Schuurman). Voor alle deelnemers en belangstellenden is er vrijdag 8 mei om 20.00 een informatie- en opgave-avond in het buurthuis Elshof. Kijk voor meer info op staging2.elshoffeest.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.