tarzan en jane in meivakantie naar de scheg

De meivakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat er bij zwembad De Scheg in Deventer weer uitgebreide openingstijden en een gevarieerd programma worden ingesteld. Van zaterdag 25 april tot en met dinsdag 5 mei is het zwemparadijs iedere dag vanaf 10.00 uur geopend. Alle reden dus om ook De Scheg deze vakantie op het programma te zetten. Op donderdag 30 april is het zwembad gesloten, want dan is het Koninginnedag.

Het zwemparadijs van De Scheg staat in de meivakantie volledig in het teken van de jungle. Het zwembad is geheel in jungle-stijl aangekleed en Tarzan & Jane hebben een leuk en gevarieerd programma samengesteld. Van maandag tot en met vrijdag zorgt het animatieteam van 10.00 tot 17.00 uur voor een spetterend feest. Een krokodillenrace en aqua-jungle-dance zijn enkele van de vele activiteiten.

De buitenbaden van De Scheg, het Borgelerbad aan de kant van Diepenveen, worden op zaterdag 2 mei op spectaculaire wijze geopend. Onderdeel van de opening is de landelijke start van de veertigste editie van de Nationale Zwem4daagse. De presentatie is in handen van televisiebekendheid Sipke Jan Bousema. De buitenbaden zijn zaterdag 2 mei geopend van 10.00 tot 16.30 uur en zijn de hele dag vrij toegankelijk. Kijk voor meer informatie op de website van Sport- en Recreatiecentrum De Scheg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.