stuwzangers actief in het duitse potsdam

Shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren, met de Heinose dirigent Flip Jonkman en enkele leden uit Heino, gaat komend weekend de grens over. Vrijdagmorgen om half tien vertrekt het gezelschap naar Potsdam (nabij Berlijn) om de ‘Tulpendagen’ muzikaal op te luisteren.

Het koor zal in Potsdam ongeveer zeven optredens verzorgen met instrumentale begeleiding. Verder wordt er onder meer een bezoek gebracht aan het Park Sancoucci, dat ook wel bekend staat als Versailles in het klein. Het Tulpenfeest wordt dit jaar voor de veertiende keer gehouden en de verwachting is dat het feest circa 50.000 bezoekers trekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.