stralend weer bij schoolvoetbal op tijenraan

Onder een stralend zonnetje hebben de beste voetbalteams van de verschillende basisscholen uit de gemeente Raalte woensdag de finales van het schoolvoetbalkampioenschap afgewerkt. Het sportpark Tijenraan in Raalte was dan ook druk bezocht. Opa’s en oma’s, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, leerkrachten; iedereen was naar Raalte gekomen om zijn of haar helden naar de winst te schreeuwen.

De meisjesploeg van de Raalter basisschool De Schutse en de de jongens van De Linderte uit Raalte hebben zich geplaatst voor de regiofinales. In de finale, op het hoofdveld van Rohda Raalte, versloegen de jongens van De Linderte hun leeftijdsgenoten van de Bernadetteschool uit Heeten met 1-0. Zie hieronder voor de korte klassementen.

Meisjes C poule

1. Schutse

2. Korenbloem 1

3. Korenbloem 2

Jongens B poule

1. Bernadette

2. Horizon 1

3. Korenbloem 1

Jongens A poule

1. Linderte

2. Bernadette

3. Rietkraag

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.