stoppelhaene haalt don diablo naar raalte

Don Diablo verzorgt op de donderdagavond van Stöppelhaene 2009 een spectaculair optreden op het Stöppelveld in Raalte. “In de Feestfabriek zal hij zijn welbekende plaatjes draaien”, aldus Stöppelveld-voorzitter Paul Wittenhorst, die in zijn zoektocht naar een DJ eind maart via een poll het publiek om raad vroeg.

Op de Hyves-pagina van het jaarlijkse oogstfeest kon men kiezen tussen drie top-DJ’s: Erick E, Marco V en Don Diablo. “De keuze van het publiek was overduidelijk”, zegt Wittenhorst. Don Diablo kreeg maar liefst 67 procent van de stemmen. “Als organisatie hebben we dan ook ons best gedaan om deze top-DJ te contracteren. En dat is gelukt.” Op donderdag 27 augustus zal Don Diablo optreden op het Stöppelveld. “Hiermee hebben we een DJ van wereldformaat naar Stöppelhaene weten te halen”, aldus een tevreden Wittenhorst. Kijk voor meer info over Don Diablo op: staging2.dondiablo.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.