sra overhandigt 500 euro aan zonnebloem

De Stichting Raalte Actief (SRA) heeft een cheque van 500 euro overhandigd aan de Raalter afdeling van De Zonnebloem. Het bedrag komt voort uit de Frésena Kortebaan Schaatswedstrijden, die de Stichting Raalte Actief begin januari organiseerde.

Met dank aan de lokale sponsoren Frésena-Salland, De Jong & Laan en KroeseWevers werd het ijsspektakel op de Raalter ijsbaan een succes. En met de opbrengst kunnen ook nog eens een paar goede doelen financieel worden ondersteund. Eén van die goede doelen is de afdeling Raalte van De Zonnebloem. SRA-voorzitter Joop Smit heeft inmiddels een bedrag van 500 euro overhandigd aan Jan van Dam en Ria Ogink van De Zonnebloem. Met het geld gaat De Zonnebloem voor haar doelgroep binnenkort enkele bezoeken aan landbouwmuseum De Laarman in Luttenberg organiseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.