sproeidemonstraties bruggeman broekland

Tuin- en parkspeciaalzaak Bruggeman Broekland geeft vrijdag en zaterdag demonstraties van diverse sproei-installaties die het bedrijf in haar assortiment heeft.

Verschillende pompen zullen tijdens deze ‘Sproeidagen’ in het land aan de Van Dongenstraat 38 in Broekland staan opgesteld om te laten zien waartoe zij in staat zijn. Sproeien was nog nooit zo makkelijk! Tuin & Park Bruggeman Broekland is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur geopend, zaterdags sluit de zaak om 16.00 uur. Iedere vrijdag is er koopavond, alleen op afspraak. Kijk voor mee info op staging2.bruggeman-broekland.nl of bel met 0570-531019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.