sport in holland zet overijssel in beweging

Er is sinds kort een nieuwe interactieve website online: Sport in Holland. Dit interactieve platform koppelt sporters en potentiële sporters met elkaar, maar ook sportactiviteiten (via organisaties) aan deze gebruikers. Doel van het project is dat mensen meer gaan bewegen en sporten, staging2.sportinholland.nl moet hen daarbij helpen. Sportservice Overijssel coördineert alle informatie uit Overijssel.

De website van Sport in Holland staat vol handige info, van interviews en artikelen tot en met activiteiten en advertenties op het prikbord. Je kunt er alles op sportgebied bij jou in de buurt vinden. Iedere bankhanger in Overijssel wordt geïnspireerd en gemotiveerd tot actie. Naast alle info die je er kunt vinden is Sport in Holland ook een community. Maak op de site je eigen profiel aan en leg contact met andere mensen of nodig je vrienden of collega’s uit om samen met jou te sporten. Je kunt zelf een clubje beginnen of je aansluiten bij een bestaande club van lotgenoten. Alle info en activiteiten die op basis van jouw sport en locatie worden geplaatst krijg je ook geheel op maat aangeboden.

Het platform staging2.sportinholland.nl wordt dit voorjaar groots gelanceerd met een wekelijks televisieprogramma. Uitzendingen vanaf 24 april iedere vrijdag om 10.45 uur op Nederland 2 en zaterdag (herhaling) om 13.00 uur. In het programma gaan acht ‘bankhangers’ beginnen met sport.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.