spetterende opening ep jan oosterwechel

Na een lange verbouwing opent EP Jan Oosterwechel op donderdag 23 april haar vernieuwde winkel aan de Herenstraat 10 in Raalte. Het is dan ook de hoogste tijd voor een feestje. Op de openingsdag worden er festiviteiten georganiseerd en gelden er diverse aanbiedingen.

Bedrijfsleider Nick van Tolij: “Op de openingsdag is er voor zowel de oudere als jongere consument genoeg te beleven. Zo staat er voor de jeugd een suikerspinnen- en popcornkraam en kunnen de ouders genieten van diverse productdemonstraties van onder andere Numatic-stofzuigers en Philips-stoomapparaten. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje.”

Met de verbouwde winkel slaat EP Jan Oosterwechel een nieuwe weg in. Jan Oosterwechel: “We hopen met gerenommeerde merken als Loewe een breder publiek te bereiken. Daar hoort een hoger prijssegment bij, maar daar staat ook een betere kwaliteit tegenover.” Maar Nick benadrukt ook dat de nieuwe koers absoluut niet ten koste zal gaan van het goedkopere assortiment. “De klanten kunnen nog gewoon bij ons terecht voor een televisie uit het gewone goedkopere assortiment. Door duidelijke keuzes te maken wat betreft merken hopen we de zaak naar een hoger level te tillen.”

EP Jan Oosterwechel is de eerste winkel in Raalte waar vanaf 2 mei de Automatische Externe Defibrillator van Philips wordt verkocht. Iedere koper krijgt een cursus aangeboden, die wordt verzorgd door de Stichting Reanimatieopleiding Raalte. De stichting hoopt dat niet alleen particulieren, maar ook verscheidene winkelbedrijven en andere ondernemingen een AED apparaat aanschaffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.