soccer dance in rust van eagles top oss

Go Ahead Eagles mikt voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen nog eenmaal op een vol huis, vrijdagavond tegen Top Oss. Dat de Deventenaren na dit duel namelijk nog een keer in De Adelaarshorst mogen aantreden, is zeer onwaarschijnlijk. Dat kan alleen als de ploeg van trainer Andries Ulderink de laatste twee wedstrijden wint, maar dan moet MVV tweemaal verliezen. En dan nog is GA Eagles afhankelijk van Excelsior.

Om de supporters vrijdag toch een waardig afscheid te geven in de (waarschijnlijk) laatste thuiswedstrijd, zal Eagles er alles aan doen om te winnen van Top. Maar ook is er in de rust van het duel een leuke activiteit georganiseerd door Stichting Beleven en Paula Walta. Zij presenteren dan hun eerste voorstelling Soccer Dance voor het Deventer publiek. Een korte maar dynamische dansimpressie met voetbal als inspiratiebron. De middencirkel is de dansvloer. Danste Marc Overmars ooit al niet over de velden? Je hoeft aan sommige acties maar weinig toe te voegen om er een acrobatisch en komisch duet van te maken.

Uiteraard kun jij weer wedstrijdkaarten winnen voor het volgende duel van GA Eagles, waarin Marc Overmars definitief afscheid zal nemen als profvoetballer. Beantwoord alleen deze vraag goed, en jij maakt kans. Hoeveel doelpunten scoorde Marc Overmars in zijn hele carrière voor Go Ahead?

A: 1

B: 3

C: 7

Je kunt je antwoord tot donderdagmiddag 12.00 uur mailen naar de redactie. Vermeld daarbij naast het juiste antwoord ook naam, telefoonnummer en woonplaats. Winnaars krijgen vanzelf bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.