shoeby fashion raalte viert 2 jarig bestaan

Op woensdag 22 april is het ongeveer twee jaar geleden dat Shoeby Fashion haar deuren opende in Raalte. Eigenaar Rémon Bosch grijpt deze gelegenheid aan om zijn klanten te laten profiteren van een spetterende voordeelactie: Twintig procent korting op de gehele collectie. Deze actie loopt van woensdag 22 tot en met zaterdag 25 april. Tijdens deze laatste dag is er ’s middags een ballonnenclown aanwezig voor de kids!

De actie is alleen geldig voor houders van een Shoeby Savers Card. Deze kun je aanvragen in de winkel. Houders van een Shoeby Savers Card worden regelmatig geïnformeerd over interessante aanbiedingen, exclusieve koopavonden en uiteraard de laatste modetrends. Daarnaast kunnen zij met de klantenkaart sparen voor ‘fashion cheques’ die twee keer per jaar worden uitgekeerd. Men kan zich ook aanmelden voor de Shoeby Fashion Flash, de digitale nieuwsbrief, op staging2.shoebyfashion.com.

Shoeby Fashion biedt trendy dames-, heren-, en kindermode. De winkel van Rémon is één van de ruim 190 Shoeby Fashion vestigingen in Nederland. Shoeby Fashion heeft voor elk wat wils. Naast sterke eigen labels zoals Zoï en Eksept voor dames en Third Republic en Cult Edition voor heren vindt men bij Shoeby Fashion ook een sterke collectie basics, jeans en accessoires. Shoeby Fashion biedt vooral variatie, twee keer per week worden er nieuwe items aan de collectie toegevoegd.

Jilly & Mitch, de kinderafdeling van Shoeby Fashion, combineert fashion met fun. Hippe boys en girls vinden er naast de stoerste kleding (in de maten 92 tot en met 176) ook een funcorner waar zij zich kunnen vermaken met spelcomputers, tv’s en luisterzuilen met populaire muziek. Daarnaast zijn er regelmatig leuke acties en prijsvragen waarbij ze kans maken op mooie prijzen.

“Het bevalt ons prima hier in Raalte”, kijkt eigenaar Rémon Bosch terug. “Het was een goede keuze om ons in Raalte te vestigen. We richten ons op het middensegment en dat blijkt juist in deze tijden een gat in de markt. We zijn bij uitstek het adres voor mooie en betaalbare mode.” Shoeby Fashion is te vinden aan de Marktstraat 14-16 in Raalte.