Home / archiefcentraal / sem zweers eiertikkampioen obs dijkzicht

sem zweers eiertikkampioen obs dijkzicht

De ouderraad van basisschhol Dijkzicht in Welsum heeft afgelopen donderdag weer een gezellige paaslunch gehouden. Vooraf mochten de kinderen eieren zoeken, die door de kinderen uit de bovenbouw waren verstopt. Daarna werden er spannende ‘eiertikwedstrijden’ gehouden.

Bij elke groep én bij de jonge kinderen van de Peuterpost (die tegenwoordig in hetzelfde gebouw als de basisschool zitten) kwam er een winnaar uit de bus. Uiteindelijk won Sem Zweers (van de jongste groep peuters) de titel ‘Schoolwinnaar 2009’. Hij ontving een mooie medaille en een chocoladepaashaas. Om 12.00 uur werd de feestelijke ochtend afgesloten met een paaslunch voor alle leerlingen, het team en de ouderraad.

Lees ook

Vijf ‘betaalbare’ huurwoningen erbij in Noorder Koeslag

RAALTE – In opdracht van SallandWonen bouwt bouwbedrijf Roosdom Tijhuis vijf betaalbare huurwoningen voor één- …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.