Home / archiefcentraal / selectie grando keukens dalfsen bijna rond

selectie grando keukens dalfsen bijna rond

Grando Keukens Dalfsen heeft de selectie voor volgend seizoen zo goed als rond. Alleen hoekspeelster Karlien Nijenkamp heeft te kennen gegeven een stapje terug te willen doen. Verder heeft de club zich al versterkt met Wendy Smits (26) van de Duitse 1. Bundesligaclub Frisch Auf Goppingen en Ellen Schutte (16) van Voorwaarts uit Twello.

Trainer Richard Kuijer is zeer te spreken over de huidige samenstelling. “Als je kijkt naar de prestaties en ontwikkelingen in dit seizoen in het algemeen en de ontwikkeling van de jeugdige talenten als Fabienne Logtenberg en Lynn Knippenborg in het bijzonder, is het fijn nu al te weten dat je volgend seizoen met deze groep verder kunt bouwen. Juist voor hen is de komst van Smits van belang. Zij neemt internationale ervaring mee en kan deze wekelijks overbrengen op de groep”, aldus Kuijer.

Op de vraag of er nog meer versterkingen komen is Kuijer duidelijk. “Ik ben heel tevreden met de bevestiging van alle speelsters dat ze blijven. Eventuele nieuwe speelsters moeten dan wel echt een meerwaarde zijn voor de huidige groep.”

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.