sdol schiet niets op met gelijkspel in raalte

Door een doelpuntloos gelijkspel op bezoek bij SV Raalte, mag SDOL blijven hopen op lijfsbehoud in de vijfde klasse. Volgende week is winst op Activia nodig, terwijl dan ook de resultaten op de andere speelvelden gunstig moeten zijn. Concurrent in de strijd tegen degradatie is Wesepe, dat met 1-2 verloor van Dalfsen. Wesepe gaat volgende week op bezoek bij laagvlieger USV, dat zich zondag wel veilig speelde en zelfs nog meestrijd om de derde periode.

De spelers van SDOL zullen zondag met een wrang gevoel uit Raalte zijn teruggekeerd naar Luttenberg. SDOL speelde gretig en creëerde een groot aantal kansen, hoewel het ook af en toe goede mogelijkheden aan Raalte bood. In de tweede helft dacht Ludo Zwakenberg namens de bezoekers te scoren, maar tot ieders verbazing werd het doelpunt afgekeurd omdat Zwakenberg zijn handen zou hebben gebruikt in een kopduel. Er werd dus niet gescoord op sportpark de Arkelkuip, en dus moet Luttenberg blijven vrezen voor degradatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.