sdol leden op de foto vanwege jubileum

In de aanloop naar het 75-jarig jubileum van SDOL wordt er zaterdag 18 april om 18.00 uur een groepsfoto van alle leden gemaakt. Het gaat daarbij om werkelijk alle leden van SDOL (zo’n 550), dus ook trainers, leiders, scheidsrechters, grensrechters, enzovoort. Alle spelende leden worden op het sportcomplex in tenue verwacht.

“We hopen op zoveel mogelijk leden, want dan krijgen we natuurlijk de mooiste foto.” De fotograaf is geregeld in de persoon van Agnes Koggel en Henrie Loman van loonbedrijf Loman komt met een hoogwerker, zodat het kiekje vanaf hoogte kan worden geschoten. “We proberen alle leden namelijk op te stellen in de toepasselijke vorm 75. Het zal al met al een kwartier tot een half uur gaan duren. En het gaat sowieso door, weer of geen weer!”

Meteen na de fotosessie worden er vrije trappen genomen in het kader van de AB Oost Free Kick Competitie, om er achter te komen wie de beste vrije trappenspecialist van SDOL is. Diegene wordt tijdens een clinic, verzorgd door Pierre van Hooijdonk, klaargestoomd voor de grote finale eind juni in het stadion van FC Zwolle. De uiteindelijke winnaar verdient 10.000 euro voor zijn of haar vereniging.

“We hebben al vijftien deelnemers en we kunnen er nog een aantal gebruiken.” Je kunt je die avond ter plekke nog opgeven, maar je moet wel in A1 of in een seniorenteam van SDOL spelen. Kijk voor meer info op staging2.svsdol.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.