Home / archiefcentraal / schrijf je in voor de autorodeo luttenberg

schrijf je in voor de autorodeo luttenberg

Dit jaar wordt de autorodeo in Luttenberg gehouden op Tweede Pinksterdag, oftewel maandag 1 juni. Belangstellenden kunnen zich vrijdag 17 april tussen 19.00 en 21.30 uur bij Elckerlyc aan de Butzelaarstraat 22 inschrijven voor deelname.

Er wordt weer gereden in drie klassen. Een klasse tot 1.600cc, van 1.600cc tot 2.000cc en een superklasse van 2.000cc tot maximaal 2.400cc. Bij voldoende deelname komt er ook een damesklasse. Bij de inschrijving moet je een geldig rijbewijs kunnen tonen. Meer info: autorodeoluttenberg@hotmail.com.

Lees ook

Kenniskaravaan over bestuursfuncties

RAALTE – ‘Bestuursfuncties tijdelijk en altijd’ is het thema van de komende Kenniskaravaan op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.