Home / archiefcentraal / sallandse paasbakens trekken veel bekijks

sallandse paasbakens trekken veel bekijks

Overal in Salland werden zondagavond paasvuren ontstoken. Mede dankzij het mooie lenteweer trokken de paasbakens weer veel bekijks. Deze foto is gemaakt aan de Hooilandweg tussen Raalte en Mariënheem, waar enkele honderden mensen zich hadden verzameld.

In Luttenberg was bij het paasvuur aan de Vondervoortseweg een grote, verwarmde feesttent neergezet, die de locatie vormde voor een groot feest. De tweede editie van deze Luttenbergse Paasparty bracht zo’n zeshonderd bezoekers op de been. De formatie AlphaLive zorgde voor de muziek.

Lees ook

Drive through voor jarige Riet Dieperink van der Veer

WESEPE – Riet Dieperink van der Veer uit Wesepe werd vorige week woensdag 90 jaar. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.