sallandse aspergemanifestatie goed bezocht

De Sallandse Aspergemanifestatie heeft zondag vele honderden bezoekers op Landgoed den Alerdinck in Laag Zuthem mogen ontvangen. De prachtige tuinen vormden zondag het stijlvolle decor voor het jaarlijks terugkerende evenement. Er kon op smaakvolle en gezellige wijze kennis gemaakt worden met de omgeving en de heerlijke Sallandse asperges, het witte goud.

Het lekkere lenteweer zorgde zondag voor een gemoedelijke sfeer, waar jong en oud zich vermaakte bij de vele kraampjes op de braderie. Honderden gasten maakten daar gretig gebruik van, zij proefden van asperges en wijn en kochten vele kilo’s van de groente der groenten. Er werden enkele kookworkshops gegeven voor ouderen, kinderen konden zich vermaken met het aaien van konijnen en cavia’s. Kortom, voor iedereen wat wils. Annet van Raalten en Boudewijn Jonkman bevonden zich ook in de drukte op Den Alerdinck en zorgden voor onderstaande fotoreportage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.