sallanders actief op tulpenfest in berlijn

“Het Tulpenfest Potsdam im Holländischen Viertel was afgelopen weekend grandioos”, zo stellen enkele leden van shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren. Op uitnodiging van de Ambachtgroep Salland, onder aanvoering van organisator en mandenmaker Henk Ziel uit Raalte, reisde het mannenkoor af naar Berlijn. Daar werd voor de veertiende maal het tulpenfeest gehouden, met meer dan 50.000 betalende bezoekers. Een groot succes dus.

Salland was in Berlijn vertegenwoordigd met een aantal muzikale attracties. Want net als het shantykoor uit Vilsteren reisde ook een bekend duo uit Luttenberg mee naar het oosten van Duitsland. Een folkloristische volksdansgroep uit Holten was ook aanwezig, terwijl verder een Heinose sopraan-saxofoniste in een bijzonder orkest uit Den Haag werd gespot. Ook een aantal leden van de Stuwzangers komen uit Heino, inclusief dirigent Flip Jonkman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.