robuust groot strak en gevarieerd in wijhe

“Groot, strak en gevarieerd”, dat zijn volgens Fred de Roos van Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe de kenmerken van de collectie tuinmeubelen die de Wijhese zaak voert voor het voorjaar en de zomer. Tweede Paasdag is de zaak geopend. Van 10.00 tot 16.00 uur kun je de nieuwe tuinmode met eigen ogen bekijken. En natuurlijk kun je ook de keukencollectie aanschouwen.

“De tuincollectie is helemaal nieuw, maar borduurt natuurlijk wel deels voort op de trends die de voorgaande jaren zijn neergezet”, aldus De Roos. “Neem bijvoorbeeld onze collectie loungesets. Die is alleen maar groter geworden. We merken dat steeds meer mensen de tuin als een verlengstuk van de woonkamer zien. Het comfort en het gemak van ‘binnen’ verhuist ook naar de tuin. Dat mag ook wel want men probeert steeds vaker buiten te eten of gasten te ontvangen. De buitenkeuken wint dan ook nog steeds aan populariteit. Maar je ziet het ook terug bij de tuinstoelen. Die worden steeds comfortabeler en voorzien in verschillende afstellingen. Net zoals de luxe zitstoel voor binnen.”

De Roos constateert dat zijn klanten niet meer automatisch voor één stijl kiezen. “Het plaatje moet natuurlijk mooi zijn, maar men zoekt steeds meer vrijheid om voor verschillende combinaties te kiezen. Een strakke tuin met roestvrijstalen meubelen in combinatie met hout is heel goed mogelijk. Met name in het moderne segment kun je volop combineren. Natuurstenen tafels winnen aan populariteit, maar daarnaast constateren we ook dat er meer belangstelling bestaat voor glazen tafels. Men zoekt avontuur. Robuust is daarbij ook een sleutelwoord. Het mag allemaal wat groter. En omdat men de gezelligheid in deze tijden van economische crisis steeds meer thuis zoekt, wil men ook meer gasten kunnen ontvangen. Bestond een tuinset vroeger uit een tafel en vier stoelen, nu is zes al heel gebruikelijk.”

Die groeiende belangstelling voor het buitenleven manifesteert zich ook in de grote collectie accessoires voor in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan manden, potten, vazen, maar ook aan kussens. Het tuinmeubelcentrum in Wijhe voert populaire en kwalitatief hoogstaand merken als 4 Seasons Outdoor, Royal Garden, Kettler en Bellagio. Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe is te vinden aan de Wengelerafweg 6 in Wijhe (aan de rand van bedrijventerrein de Enk. Meer informatie vind je op keukenland.nl of tuinmeubelcentrumwijhe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.