pure kolder op de planken in het hoftheater

OOGSTmuziektheatermakers (het gezelschap van onder andere oud-Haarlenaar Laurens ten Den) sluit de reeks voorstellingen van de productie ‘Oude Roerink’ af in Raalte. Op vrijdag 17 april om 20.00 uur biedt het Hoftheater de laatste kans om deze eigenzinnige muziektheater-voorstelling te aanschouwen.

Met nuchtere humor, dwaze kolder en ontroerende muziek schetst het Enschedese gezelschap een portret van een vrijgezelle boer. Hij mijmert over zijn verleden en weifelt over zijn toekomst, al timmerend aan zijn doodskist. De kaartverkoop voor de voorstelling loopt via de VVV/ANWB aan de Varkensmarkt 8 in Raalte (0572-352406) en via de site staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.