programma vat on wheels festival compleet

Het programma van VAT on Wheels is compleet. Naast de eerder aangekondigde toppers Fabian Bauersachs, Busty Wolter, Fred Johansson en Norman Verbeek komen ook de Belgische topper Gilles de Jong, de Duitse coureur Tim Kerling en Michi Lewe op 30 april naar het freestyle motorstuntevenement in Nieuw Heeten.

Inmiddels is het deelnemersveld zo sterk, dat VAT on Wheels een echte FMX-wedstrijd gaat worden met een knockout-systeem, dus de rijders moeten er vol voor gaan! Er wordt gewerkt met een jury die de trucs beoordeelt. Dit is een jury bestaande uit kenners, het publiek, en vaak een ludiek en of bekend persoon. De organisatie gaat er dan ook prat op dat de bekende producer Edwin van Hoevelaak het juryteam komt versterken. Ook Sabine Uitslag van Spinrock en Tweede Kamerlid bij het CDA zit in de jury.

Kaarten voor de rockavond op woensdag 29 april kosten 10 euro per persoon. Voor de donderdag betaal je 15 euro (12,50 euro in de voorverkoop). Een passe partout kost 20 euro. Het Panorama-arrangement, bestaande uit drie nummers plus twee kaarten voor de donderdag, heb je al voor 29 euro. Via een nieuwe en laatste prijsvraag op Salland Centraal kun jij nog twee gewone kaarten voor het motorstuntevenement winnen.

Op dinsdag 28 april, twee dagen voor het evenement, maken wij de laatste prijswinnaars bekend. Chantal Hagen, Jan Alferink, Leonie Kamphuis en Piet ten Have gingen je al voor. Jeroen Bieleman, Ingrid ten Have en Gerrie Lodeweges hebben al een Panorama-arrangement op zak. [url=http://prijsvraag.sallandcentraal.nl/prijsvraag_index.php?q=vatonwheels]Klik hier om zelf gratis kans te maken op twee kaarten voor VAT on Wheels[/url].

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.