programma deventer op stelten bekend

Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juli wordt in Deventer alweer de dertiende editie van het straattheaterfestival ‘Deventer op stelten’ gehouden. Drie dagen lang is de historische binnenstad van Deventer het decor voor hoogwaardig buitentheater, theater op stelten en spektakel op hoog niveau.

Op het programma dit jaar gezelschappen uit Frankrijk, Italië, Engeland, Duitsland, België en Nederland. Hoogtepunten zijn onder meer Compagnie Jo Bithume (Frankrijk) met ‘Victor Frankenstein’, Tuig (Nederland) met ‘Schraapzucht’ en ‘Salto Vitale’ en Compagnie Malabar (Frankrijk) met ‘Helios II’. De toegang voor het festival blijft gratis. ‘Deventer op stelten’ vindt plaats op vrijdag van 20.30 tot 24.00 uur, op zaterdag van 12.00 tot 17.00 en 20.30 tot 24.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De voorstelling van Jo Bithume is ook op donderdag 2 juli te zien.

Voor meer informatie zie staging2.deventeropstelten.nl. In juni staat het volledige speelschema op internet en begin juli verschijnt het speciale festivalmagazine.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.