prijzen van paasactie luttenberg uitgereikt

De prijzen van de paasactie, waarbij elke kassabon fungeerde als lot, werden vrijdagavond uitgereikt in Café Spoolder.

De negentien winnaars hadden van tevoren allemaal bericht gehad. Alleen was nog niet bekend wie welke prijs gewonnen had. Ter ere van het tienjarig bestaan van de actie hadden de Luttenbergse ondernemers flink uitgepakt. De prijzen waren groter dan de voorgaande jaren.

De tweede prijs, een reis van vier dagen naar Parijs, ging naar de familie Grootenhuis. Daarnaast gingen er nog diverse andere prijzen uit: Midweken en weekendjes weg, kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands elftal, schoonheidsbehandelingen en meerdere dinercheques.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.