peuters actief op lentefair van de stoppeltjes

Veel enthousiaste (nieuwe) peuters, ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s kwamen een kijkje nemen en genoten van allerlei spelletjes zoals pittenzakjes gooien, koe melken, koetje prik en een kruiwagenrace.

Ook was er een springkussen aanwezig en konden de kinderen echte kuikentjes aaien. Verder werden er eieren geschilderd en er stond constant een lange rij voor het schminken. En natuurlijk ontbraken op de lentefair de paaseitjes, tulpen, viooltjes en de paashazen niet. “We kunnen op een zeer geslaagde ochtend terugkijken, want de kinderen hebben geweldig genoten”, aldus Monica in ’t Veld van de oudercommissie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.