Home / archiefcentraal / peuters actief op lentefair van de stoppeltjes

peuters actief op lentefair van de stoppeltjes

Veel enthousiaste (nieuwe) peuters, ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s kwamen een kijkje nemen en genoten van allerlei spelletjes zoals pittenzakjes gooien, koe melken, koetje prik en een kruiwagenrace.

Ook was er een springkussen aanwezig en konden de kinderen echte kuikentjes aaien. Verder werden er eieren geschilderd en er stond constant een lange rij voor het schminken. En natuurlijk ontbraken op de lentefair de paaseitjes, tulpen, viooltjes en de paashazen niet. “We kunnen op een zeer geslaagde ochtend terugkijken, want de kinderen hebben geweldig genoten”, aldus Monica in ‘t Veld van de oudercommissie.

Lees ook

College Olst-Wijhe wil OZB omhoog met 5 procent

Door extra middelen vanuit Rijk en gesprekken met inwoners jaarlijkse bezuinigingen acht ton lager OLST/WIJHE …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.