partyband triple actief bij de luttenberger

Partyband Triple treedt zondag 3 mei op bij de Luttenberger. Dat is een horecalocatie met veel mogelijkheden op het gebied van feestelijke activiteiten in de prachtige, heuvelachtige omgeving van Luttenberg. Het optreden (aanvang 15.00 uur) is onderdeel van ‘de Luttenberger Actief’, een verrassend programma voor de komende weken. Tot en met 16 augustus is er iedere zondag wel een andere activiteit georganiseerd, zoals een wijnproeverij, een huifkartocht en een disco-avond.

De leden van Triple hebben allen hun sporen in de muziek al wel verdiend. Na jaren deel uit gemaakt te hebben van grote orkesten, was het drietal toe aan een nieuwe uit daging. Na het uiteen vallen van orkest Sunset, besloten William en Herman samen met zangeres Ann een nieuwe band op te zetten. De naam Triple was snel gevonden en in overleg is besloten het repertoire zodanig aan te passen zodat er voor elk wat wils gespeeld kan worden. Triple is dan ook geschikt voor een breed publiek en staat garant voor een perfect geluid en lichtshow.

De Luttenberger is ieder zondag vanaf 12.00 uur geopend. Vanaf de locatie aan de Heuvelweg 9 in Luttenberg zijn diverse wandel- en fietstochten uitgezet, maar bij de horecagelegenheid zelf is ook genoeg te beleven. Voor kinderen is er bijvoorbeeld een trampoline, midgetgolfbaan en een tennisbaan. Bel voor meer informatie naar 0572-351887 of kijk op staging2.deluttenberger.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.