palmpasen in olst laat de koekoek razen

De kinderen begonnen aan de tocht bij het gemeentehuis in Olst en werden voorafgegaan door de Holstobloazers. Na afloop waren er speciale paasactiviteiten voor de deelnemende kinderen.

De organisatie van de tocht in Olst was in handen van Jean Nieuwenhuis en Astrid van de Beek uit Olst. Initiatiefnemer is Jean. “Ik heb jarenlang meegeholpen bij de palmpasenoptocht in Welsum, maar in Olst was er geen één. Zonde vond ik dat. Toen ik het er een aantal jaren geleden over had met iemand uit de straat, zei hij meteen toe me te zullen helpen. Zo is het allemaal begonnen. En dit was al weer de vierde keer.” Ook volgend jaar krijgt Olst weer een palmpasenoptocht. “Maar dan wel in een gewijzigde opzet”, stelt Jean. “Het hoe en wat krijgt men later wel te horen!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.