Home / archiefcentraal / paasparty na het paasvuur in luttenberg

paasparty na het paasvuur in luttenberg

Op Eerste Paasdag, zondag 12 april, wordt in Luttenberg de tweede editie van de Paasparty gehouden. Bij het paasvuur aan de Vondervoortseweg komt een grote, verwarmde feesttent te staan. Nadat het paasvuur ontstoken is, staat er in die tent een optreden op het programma van AlphaLive.

De Paasparty is een gemeenschappelijk initiatief van Spoolder, De Schoenmaker en gemeenschapscentrum Elckerlyc. Het feest bracht vorig jaar zo’n zevenhonderd bezoekers op de been. Tientallen vrijwilligers helpen mee bij de ondersteuning. “We hopen met de Paasparty een mooie traditie in het leven te roepen”, stellen de initiatiefnemers. “Vorig jaar waren de reacties heel positief. Het enige commentaar was dat de tent misschien iets te groot was. Daarom hebben we dit jaar voor een wat kleinere tent gekozen. En let wel, de tent is verwarmd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je staat te koukleumen. Bovendien is er een bewaakte garderobe!”

De tent is geopend vanaf 20.00 uur. Tot 21.30 uur is de entree gratis. Daarna betaal je 7,50 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop niet verkrijgbaar. Het paasvuur wordt wederom gerealiseerd door jeugdgroep Aksie. Rond 20.00 uur wordt de paasbult in lichterlaaie gezet. De Paasparty heeft ook een eigen site.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.