overdagschaak raalte bestaat al 125 jaar

Schakers van de club ‘Overdagschaak Raalte’ vieren binnenkort het 12,5-jarig bestaan van hun vereniging. Het is een club waar de gezelligheid voorop staat, maar waar toch in een klein competitieverband wordt geschaakt om aan het eind van ieder seizoen te weten wie het beste resultaat heeft geboekt. De ouderen zijn echter op zoek naar nieuwe leden, zowel dames als heren.

Met het ouder worden blijkt schaken een uitstekende training voor de bovenkamer. Vooral als het er serieus aan toe gaat. En dat doet het in seniorenflat de Brinkerhoek in Raalte, waar in de recreatieruimte zo’n zeven borden staan opgesteld. Er heerst bovendien een amicale sfeer die de onderlinge band zichtbaar bevordert. De club is bedoeld voor 50-plussers, die iedere maandagmiddag tussen 14.00 en 17.30 uur bij elkaar komen aan de Dahliastraat 40. Heb je ook kennis van het schaakspel? Schroom dan niet om eens een keer langs te komen. Bel voor meer informatie met 0572-356077 of 0572-351790.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.