oranjerie wijhe b1 na titel nu ook naar nk

De handbalsters van Oranjerie Wijhe B1 blijven maar winnen. De ploeg, die vorige week nog op fraaie wijze kampioen werd in de allerhoogste klasse voor B-teams, wist zondagmiddag in Arnhem de kampioen van de andere hoogste klasse van de afdeling NHV Oost te kloppen. Het werd tegen UGHV uit Ulft maar liefst 25-12 in het voordeel van Wijhe.

Vanaf het beginsignaal dicteerden de Wijhese dames de wedstrijd. Daarnaast stond Nicole Koekoek de sterren van de hemel te keepen. Door de overwinning op UGHV mag Oranjerie Wijhe B1 op zaterdag 18 april naar het NK voor B-teams in Amsterdam, waar alle kampioenen van de acht NHV-regio’s aantreden. De handbalsters van Wijhe weten nu al dat ze met een bus vol supporters naar Amsterdam zullen afreizen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.