Home / archiefcentraal / oranjerie wijhe b1 na titel nu ook naar nk

oranjerie wijhe b1 na titel nu ook naar nk

De handbalsters van Oranjerie Wijhe B1 blijven maar winnen. De ploeg, die vorige week nog op fraaie wijze kampioen werd in de allerhoogste klasse voor B-teams, wist zondagmiddag in Arnhem de kampioen van de andere hoogste klasse van de afdeling NHV Oost te kloppen. Het werd tegen UGHV uit Ulft maar liefst 25-12 in het voordeel van Wijhe.

Vanaf het beginsignaal dicteerden de Wijhese dames de wedstrijd. Daarnaast stond Nicole Koekoek de sterren van de hemel te keepen. Door de overwinning op UGHV mag Oranjerie Wijhe B1 op zaterdag 18 april naar het NK voor B-teams in Amsterdam, waar alle kampioenen van de acht NHV-regio’s aantreden. De handbalsters van Wijhe weten nu al dat ze met een bus vol supporters naar Amsterdam zullen afreizen.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.