Home / archiefcentraal / open dag aktief overijssel op koninginnedag

open dag aktief overijssel op koninginnedag

Aktief Overijssel houdt op 30 april een open dag. Een unieke gelegenheid om eens een bezoekje te brengen aan het prachtige activiteitenpark in Hellendoorn. Van 11.00 tot 16.00 uur kun je alle activiteiten geheel kosteloos uit proberen. Van het rijden op een quad (vierwielige motor) tot kanovaren en van zeephelling tot midgetgolfbaan. Voor kinderen is er een springkussen, klimtoren en een kinderboerderij. Laat je verrassen door de diversiteit van alle activiteiten bij Aktief Overijssel aan de Ommerweg 150, van actief tot passief.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.