oosterhuis en nijboer stoppen met go planet

Oud-Heetenaar Willie Oosterhuis en Raaltenaar Ronald Nijboer stoppen met de exploitatie van Go Planet in Enschede. Het duo stapte op zaterdag 30 augustus 2008, samen met een stille vennoot, in het nieuwe avontuur. Nu, na zeven maanden, houden Oosterhuis en Nijboer het voor gezien. Guus Brandriet en André van Leeuwen, de eigenaren van de entertainmentboulevard naast het stadion van FC Twente, nemen de exploitatie weer op zich.

“We hebben woensdag besloten om niet langer de exploitatie van het Sterrenparadijs op ons te nemen”, vertelt Nijboer aan RTV Oost. “Dat heeft te maken met de ambitieuze plannen die wij hebben en die niet te combineren zijn met het runnen van Go Planet. Dus hebben wij het weer overgedragen aan Brandriet en Van Leeuwen. Het Sterrenparadijs bloeit als nooit te voren, maar we worden misschien wel ingehaald door ons eigen succes. En dat heeft alles te maken met onze nieuwe plannen, waar ik nog niets over kan zeggen.”

Die plannen behelzen mogelijk een verhuizing naar Sterren.nl van de Tros. De omroep heeft naar verluidt zeer veel interesse in het televisieprogramma de Regiotap, dat door Oosterhuis en Nijboer – verkleed als Theo Tap – wordt gepresenteerd. RTV Oost stopt eind mei met de Regiotap, zo werd vorige week bekend. Mogelijk wordt het programma dus door de Tros voortgezet, en dan vanuit Enschede. “Want we gaan niet weg uit Go Planet, we stoppen alleen met de exploitatie”, aldus Nijboer. “Volgende week maken we onze nieuwe plannen bekend.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.