ontwerp jij het logo voor t virtueel museum

Op initiatief van Ida van den Enk en Martie Leusink, beide lid van Fotoclub Salland, wordt er binnenkort gestart met het Virtueel Museum Raalte. Dat is een internetsite die kunstenaars, zowel amateurs als professionals, digitale expositieruimte biedt. Want net als Fotoclub Salland hebben veel verenigingen gebrek aan expositieruimte in de gemeente Raalte. Van den Enk en Leusink zochten en vonden verschillende subsidiekanalen, en dus wordt het VMR een feit. Officieel per 1 januari 2010.

De nieuwe internetsite wordt in een proefversie tijdens Cult 2009 op 9 en 10 mei voor het eerst aan het publiek gepresenteerd. Dan kunnen bezoekers ook stemmen voor een logo voor dit museum, want dat is er nog niet. Tot die tijd kan iedereen zelf een logo insturen en wie weet bepaal jij dus wel het beeldmerk van het VMR. Salland Centraal plaatst elke week twee ingezonden logo’s, mits beschikbaar. Om te starten deze week alvast het eerste logo.

In de week voor Cult 2009 kan op onze website worden gestemd voor het mooiste logo. Het winnende logo wordt op 12 maart in onze weekkrant bekendgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.