ontdek wat je kan doen bij scouting raalte

Scouting Raalte houdt op zaterdag 18 april een open huis in en rondom haar clubgebouw aan de Westdorplaan 132b in Raalte. Van 09.30 tot 12.00 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur kan iedereen een kijkje komen nemen bij de vereniging. Ontdek wat je allemaal kan doen bij Scouting Raalte.

Natuurlijk zijn ook ouders van harte welkom op het ‘ouderterras’, waar voor koffie en thee wordt gezorgd. “Het belooft in ieder geval een spectaculaire dag te worden met een grote kabelbaan, krat stapelen, een grote hindernisbaan, een kampvuur en vele andere scoutingspelen en -activiteiten”, aldus Roy Veldman. Aan alle activiteiten kunnen kinderen die niet lid zijn van Scouting Raalte deelnemen.

Tijdens het open huis staat er bij het clubgebouw een infostand waar men informatie, foto’s en nog veel meer kan bekijken. Bij de infostand kun je je tevens opgeven als nieuw lid of als vrijwilliger. Scouting Raalte heeft voor enkele groepen nog plaats voor nieuwe leden. Kijk voor meer info op staging2.scouting-raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.