onderhoudsdagen voor wmo hulpmiddelen

De gemeente Olst-Wijhe organiseert dinsdag 21 en donderdag 23 april voor het derde achtereenvolgende jaar onderhoudsdagen voor scootmobielen en elektrische stoelen. Gebruikers kunnen op beide dagen tussen 08.30 en 12.00 uur hun hulpmiddel laten nakijken. Naast de Wmo-consulenten van de gemeente zijn er op beide dagen ook vertegenwoordigers van ouderenbonden en Stichting Welzijn Ouderen Olst-Wijhe aanwezig om informatie te verstrekken over tal van zaken.

De onderhoudsdagen zijn een vervolg op het initiatief dat in 2007 is genomen. De gemeente organiseerde destijds in het voorjaar in samenwerking met de hulpmiddelenleverancier Welzorg voor het eerst onderhoudsdagen voor scootmobielen en elektrische rolstoelen. Toen is nadrukkelijk door de bezoekers de wens geuit om hier een jaarlijks vervolg aan te geven. Gebruikers van de door de gemeente verstrekte hulpmiddelen hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de komende onderhoudsdagen.

De onderhoudsdagen vinden dit jaar plaats op dinsdag 21 april 2009 bij verzorgingshuis Het Weijtendaal in Wijhe en op donderdag 23 april 2009 bij woonzorgcentrum Het Averbergen in Olst. Als je een scootmobiel of elektrische rolstoel van de gemeente hebt, maar geen brief hebt ontvangen, dan wordt je verzocht contact op te nemen met de vakgroep Wmo van de gemeente Olst-wijhe via telefoonnummer 0570-568080.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.