nieuwe website over nieuw heeten geopend

Na ruim twee jaar voorbereiding door de Werkgroep Vitaliteit Nieuw Heeten, daarbij het laatste half jaar ondersteund vanuit het Dorpsplanplus, is dinsdagavond in het bijzijn van een groot aantal vertegenwoordigers van verenigingen en organisaties uit het dorp een convenant tussen de gemeente Raalte en Plaatselijk Belang Nieuw Heeten ondertekend. Hierin staan tien projecten die de leefbaarheid en vitaliteit voor de komende jaren moeten veilig stellen voor bewoners in en rondom Nieuw Heeten.

De feestelijke ondertekening vond plaats in het Timmermanshuis in Nieuw Heeten. Het convenant is ondertekend door wethouder Roger de Groot namens de gemeente Raalte en door Teun Schuurkamp, voorzitter van PB. Zij verklaren zich tot het uiterste te zullen inspannen om de in het convenant omschreven projecten te realiseren. Het grootste project is een Multifunctionele Accommodatie (MFA) waarin – onder het motto ‘alles onder één dak’ – alle voorzieningen en activiteiten op gebied van sport, cultuur, educatie, zorg en vrije tijd worden samengebracht. Voor dit project is een haalbaarheidsonderzoek gestart door het bureau ICS. De officiële opdracht voor dit onderzoek is dinsdag ook door De Groot en Schuurkamp ondertekend.

Daarnaast werd door de wethouder een cheque van 10.000 euro aan PB overhandigd om een aantal kleinere projecten op te starten of te financieren. Na een korte pauze kon het eerste, vanuit deze pot gefinancierde project al aan de aanwezigen worden gepresenteerd. Een geheel nieuwe website voor Nieuw Heeten, te zien op staging2.nieuwheeten-online.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.