Home / archiefcentraal / nederlandse driekleur van voetafdrukken

nederlandse driekleur van voetafdrukken

Een Nederlandse vlag van voetafdrukken. Dat is het eindresultaat van de actie die Lars Henning en beeldend kunstenaar Marjo Potma voor Koninginnedag hadden georganiseerd. Diverse kinderen en Raaltenaren doopten hiervoor hun blote voeten in verf en liepen vervolgens een stukje over een wit doek.

Tot de deelnemers behoorden onder andere de beide ‘Raalter Maaikes’ en burgemeester Piet Zoon. Lars Henning heeft van de actie filmbeelden gemaakt die zullen worden gemonteerd tot een vijf minuten durende film die tijdens het bevrijdingsfestival in Zwolle op 5 mei aan het publiek zal worden getoond. Het was overigens al een gezellige drukte in het centrum.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.