Home / archiefcentraal / motormuizen genieten van harley testrit

motormuizen genieten van harley testrit

Een groot aantal motorliefhebbers heeft zondag gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een testrit te maken op een echte Harley Davidson. Dit was mogelijk bij het Amerikaans Motormuseum aan de Zwolsestraat in Raalte.

Bij het Raalter motormuseum werd namelijk een officiële ‘gear-up-for-the-ride’-testdag van Harley Davidson gehouden. Zo’n testdag heeft slechts tweemaal per jaar ergens in het land plaats. Zaterdag werd er tussen 11.00 en 16.00 uur ieder uur een rit gemaakt met testrijders. De stoet werd voorgegaan door een voorrijder en ook achteraan reden twee ervaren Harley-rijders.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.