motormuizen genieten van harley testrit

Een groot aantal motorliefhebbers heeft zondag gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een testrit te maken op een echte Harley Davidson. Dit was mogelijk bij het Amerikaans Motormuseum aan de Zwolsestraat in Raalte.

Bij het Raalter motormuseum werd namelijk een officiële ‘gear-up-for-the-ride’-testdag van Harley Davidson gehouden. Zo’n testdag heeft slechts tweemaal per jaar ergens in het land plaats. Zaterdag werd er tussen 11.00 en 16.00 uur ieder uur een rit gemaakt met testrijders. De stoet werd voorgegaan door een voorrijder en ook achteraan reden twee ervaren Harley-rijders.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.