mopperen mag maar dan ook meedoen

‘Mopperen mag, maar dan ook meedoen!’ Met deze uitnodiging wordt zaterdag 25 april in Nijverdal de tweede PlattelandsDialoog gehouden. Tijdens deze bijeenkomst in het huis van Cultuur en Bestuurgaan plattelanders rechtstreeks in gesprek met lokale en provinciale bestuurders. Het doel hiervan is om de bewoners van het platteland een duidelijke stem te geven bij de ontwikkeling van hun leefomgeving.

De opening van de dag wordt verzorgd door theatergroep De Nieuwe Koning. Gert Ranter, gedeputeerde van de provincie Overijssel en Sybe Schaap, Eerste Kamerlid en voorzitter van het Waterschap Groot Salland, hebben toegezegd deel te nemen aan de dialoog. Aan de hand van vier thema’s zullen de deelnemers met elkaar vragen en oplossingen formuleren. Het gaat over betrokkenheid en politieke participatie, over ondernemerschap en innovatie, over omgeving en demografie en over nieuwe streekeigenheid.

Na afloop van de dialoog worden deze oplossingen verder uitgewerkt. Zowel bewoners, organisaties als bestuurders van Overijssel worden hierbij betrokken. De PlattelandsDialoog duurt van 9.30 tot 16.00 uur. Meer info op staging2.plattelandsdialoog.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.