Home / archiefcentraal / modeweekend in de wijhese langstraat

modeweekend in de wijhese langstraat

De modezaken in het centrum van Wijhe presenteren op vrijdag 17 en zaterdag 18 april weer het ‘Modeweekend’. Het zwaartepunt van het programma ligt op zaterdag.

Boepla Kidswear, DA Drogisterij Bourquin, De Boer Schoenmode, Elferink Mode, Haarmode Ellen, Mico Mode, Schulten Men/Woman Clothing en Stevens Optiek laten die dag met drie modeshows gezamenlijk de laatste mode en trends zien. Dat gebeurt in het midden van de Langstraat, naast de Nicolaaskerk. Op een rode loper worden de nieuwste trends op het gebied van schoenen, brillen, dames- en herenmode en kidswear geshowd. Ook de persoonlijke verzorging en haarmode ontbreken niet. De shows, of modeflitsen, beginnen zaterdag om 13.00, 14.00 en 15.00 uur.

Al op vrijdag 17 april leggen de deelnemende winkels de rode loper voor de klanten uit om ze, onder het genot van een hapje en een drankje, te verrassen met extra acties en uiteraard de nieuwste trends.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.