met tcr op verrassingstocht tijdens pasen

Ook uitgekeken op die drukbezochte woonboulevards tijdens Tweede Paasdag? Laat je eens verrassen door TCR Tours en ga mee met de verrassingstocht op maandag 13 april. Waar de luxe touringcar je dan naartoe zal brengen, is uiteraard nog niet bekend. Wat al wel verklapt mag worden, is dat je ‘s ochtends om 09.30 uur vanuit Raalte vertrekt. Tijdens de verrassingstocht geniet je van koffie met gebak, een koffietafel met kroket, een diner, een leuke excursie en vervoer per luxe touringcar.

De verrassingstocht is geschikt voor zowel jong als oud. En omdat TCR haar leefomgeving goed in de gaten houdt, is deze dag ook uitermate geschikt voor senioren. Plezier, genieten en gezelligheid staat voorop en dit kun je beleven voor 52,50 per persoon. Je bent dan de hele dag onder de pannen. Spreekt een verrassingstocht je wel aan, maar komt het maandag niet uit? Ook met Pinksteren en Hemelvaart organiseert TCR Tours een verrassingstocht, uiteraard met een andere bestemming.

Wil je voor jezelf, met vrienden of familie een leuke en gezellige afwisseling op Tweede Paasdag? TCR Tours heet je van harte welkom! Ben je in voor een verrassing of nieuwsgierig geworden waar TCR Tours je deze dag naartoe brengt? Neem dan nu contact op door te bellen met 0572-353535 of kijk op de website voor verdere informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.